FAQ

1. Hvorfor bruge Strepsils i stedet for andre sugetabletter?

Strepsils er en lindrende og medicinsk sugetablet, der indeholder aktive ingredienser til at behandle halssmerter. Forbrugere, apotekere og materialister stoler på Strepsils-sortimentet af sugetabletter i forhold til at give dig den bedste behandling af halssmerter. Strepsils hjælper med at bekæmpe ondt i halsen ved f.eks. forkølelse og influenza.

Strepsils sugetabletter giver, til forskel fra ikke-medicinerede sugetabletter eller bolsjer, en lindring, der varer ved, efter sugetabletten er væk.

2. Kan jeg som diabetiker bruge Strepsils sugetabletter?

Du kan trygt bruge Strepsils sortiment af sukkerfrie sugetabletter. Prøv Strepsils Citrus eller Jordbær Sukkerfri. 

3. Er nogle af Strepsils sugetabletter glutenfri?

Strepsils med Honning & Citron, Ingefær og Jordbær sugetabletter er glutenfri.

4. Er det sikkert for børn at tage Strepsils?

Strepsils bør ikke indtages af børn på 6 år eller herunder. Det skyldes, at sugetabletterne udgør en kvælningsfare for børn på 6 år og derunder. Derudover bør vores Cool-variant kun tages af voksne og børn over 12 år.

5. Må jeg indtage alkohol, mens jeg behandler halssmerter med Strepsils?

Hvis du har ondt i halsen, bør du undgå alkohol. Forestillingen om, at alkohol 'desinficerer' halsen, er desværre en myte! Faktisk er det meget mere sandsynligt, at indtagelse af alkohol vil irritere en øm hals frem for at lindre den.

6. Hvor kan jeg købe Strepsils?

Strepsils kan købes i en række supermarkeder, på apoteket samt i visse nærbutikker (købmandsbutikker, tankstationer osv.).