Manifest

Vi er Strepsils. Og vi mener, at livet ikke skal sættes på pause eller begrænses på grund af en luftvejssygdom. ​
Derfor har vores forskere været førende inden for luftvejssygdomme i over 60 år. ​

Vi ved, at også mindre alvorlige lidelser medfører mere end fysisk smerte og ubehag. Hvis vi ikke føler os 100 % friske, kan vi ikke yde ​100 % over for de mennesker, vi omgiver os med, eller med de ting, vi foretager os. Derfor foretager Strepsils løbende innovation for at minimere effekten af ​

luftvejssygdomme, og vi gør vores yderste for at give sundhedsmedarbejdere og patienter adgang til de bedst egnede behandlingsløsninger, hver gang. Effektive løsninger, som bidrager til at forhindre forkert brug af antibiotika, som ikke virker mod 8 ud af 10 tilfælde af luftvejssygdom, og hvor et for højt forbrug bidrager til fremkomsten af lægemiddelresistente superbakterier. ​

​Vi er Strepsils. Vores mission går ud på at sikre, at alle har adgang til sundere luftveje. Og vi vil kæmpe for at bevare virkningen af antibiotika for de kommende generationer via samarbejde med sundhedspersonale om at bremse den forkerte brug, der sker i dag. På den måde kan vi bidrage til at gøre verden sundere og lykkeligere. Så livet kan fortsætte uden begrænsninger.

Strepsils og vores arbejde med at bekæmpe overforbrug af antibiotika

De fleste tilfælde af ondt i halsen (8 ud af 10)1 skyldes virus, men antibiotika anvendes ofte unødvendigt til at behandle dem. Antibiotika er ikke blot uden virkning mod virus. Forkert brug kan også føre til udvikling af antimikrobiel resistens (AMR). AMR er af WHO udpeget som en af de største trusler mod den globale sundhed.

I erkendelse af dette problem etablerede Reckitt i 2012 GRIP - Global Respiratory Infection Partnership – med det formål at fremme rationel brug af antibiotika og en evidensbaseret pro-symptomatisk metode til behandling af luftvejsinfektioner.

Hos Strepsils mener vi, at vores rolle er at bidrage til at fremme uddannelse og opmærksomhed inden for betydningen af AMR samt at støtte brugen af korrekt behandling af almindelige luftvejslidelser og dermed bevare antibiotika til de kommende generationer.

Læs mere om antibiotikaresistens

Læs mere om AMR og konsekvenserne af dette for vores liv. Kun ved at forstå årsagerne til antibiotikaresistens kan man handle ansvarligt i håndteringen af antibiotika.

For sundhedspersonale, der ønsker at læse mere om GRIP (www.grip-initiative.org)

REFERENCER